Image

About Desi

Кога станува збор за козметика, тука сум да ви го покажам најдоброто и да ви помогнам во изборот. Често ќе ме најдете и како експериментирам со DIY производи за убавина. Иако умешност на фармацевтите е да ги чуваат тајните позади сите рецепти – јас несебично ќе ви ги откријам.
Latest Posts | By Desi